VI SÖKER EN SÄLJANDE PROJEKTLEDARE
Vi expanderar och behöver nu förstärka vårt säljteam med ytterligare en projektledare!

Om tjänsten
Som Projektledare hos oss blir du en del av vårt passionerade säljteam! Vi driver projekt från litet till stort med såväl catering-  som eventuppdrag. Du representerar nyckelpersonen internt och kundens närmsta kontakt i de projekt du driver – från offert till uppföljning av resultatet.
Du får vara en del av såväl lite mindre tillställningar som storslagna event. Det innefattar alltså alla typer av projekt ifrån bröllop och födelsedagsfester till temamiddagar och stora företagsevent.
På Annorlunda Event & Catering möts du av ett härligt gäng och en stark teamkänsla. Ingen dag eller projekt är den andra lik vilket medför en variation i arbetsuppgifterna. Vi ser därför att du är lyhörd, kundorienterad och har en positiv inställning. Och, som en viktig person i vårt team värdesätter vi självklart även optimism, ordning och reda samt arbetsglädje!

Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid, 40 tim. / vecka
Placering: På vårt centrala och trevliga kontor på Kommendörsgatan 26, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse och avtal

Om dig
Vi söker dig som har 3 – 5 års dokumenterad erfarenhet av projektledning.
Erfarenhet samt ett genuint intresse av mat och dryck är starkt meriterande.

Utbildning: Relevant eftergymnasial utbildning
Språk: Svenska i tal och skrift
Körkort: B

Ansökan
Är detta du? Varmt välkommen med din ansökan med Cv och personligt brev till e-postadress work@annorlunda.se. Märk ditt mail med Projektledare i ämnesraden

 

VI SÖKER SERVERINGSPERSONAL!

Som timanställd serveringspersonal hos oss på Annorlunda Event & Catering kommer inget arbetspass vara det andra lik. Du får chansen att uppleva och vara en del av såväl lite mindre tillställningar som storslagna event! Så, gillar du variation, tempo och service kommer du garanterat att trivas och passa mycket bra i vårt team!

Vi förväntar oss att våra event och arrangemang ska bli så lyckade som våra kunder förväntar sig, inte bara genom vår mat utan även genom vår trevliga personal och arrangemanget i sin helhet. Vi ser därför att du är lyhörd, noggrann, flexibel och har en positiv inställning. Dokumenterad erfarenhet av yrket är ett krav, så även goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Har du B-körkort är det meriterande, dock ej ett krav.

Arbetstid: Extra vid behov. Varierande arbetstider.

Lön: Timlön enligt avtal.

  • Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka oss din ansökan via e-post till info@annorlunda.se

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*