Bakgrund till dagens verksamhet

Under 80-talet var restaurang Annorlunda en välbesökt lunchrestaurang i Stockholm. Med ett stort antal stamkunder och, en då, Annorlunda meny stack de ut från mängden. Som loggan med kaninen avslöjar var vegetarisk mat ett stort inslag på menyn och detta var något nytt inom restaurangbranschen. När en stamkund en dag frågade efter att få köpa med sig mat till en middagsbjudning väcktes idén om catering. Efter en första lyckad cateringleverans spreds sig ordet och fler började efterfråga denna tjänst. Cateringverksamheten växte snabbt och till slut valde de att lägga ner restaurangen och enbart satsa på att leverera Stockholms bästa catering.

Under åren har Annorlunda Catering haft ett finger med i spelet på många olika typer av events. Stockholms vattenfestival, all servering på Stockholms konserthus, ”Where is the party” by Carlsberg, Invigningen av Friends Arena, Affordable Art Fair, firmafester för företag som Tre, Handelsbanken, Gallerian och många fler… Listan kan göras lång. Med andra ord har vi erfarenhet av ett brett spann av större arrangemang.

Inte för att glömma alla privata arrangemang vi har ordnat genom åren! Bröllop, födelsedagsfester, studentfiranden, middagsbjudningar, dop, begravningar… Listan är lång och ingen tillställning är den andra lik!

Köket är navet i vår verksamhet

Våra kockar och kallskänkor är vi särskilt stolta över eftersom de tillagar all vår mat med en sådan känsla och noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig.

Vi på Annorlunda Event och Catering är inte specialiserade på en typ av fest eller arrangemang. Vi har kapaciteten och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. Man kanske med det kan säga att vi kan dubbelt så mycket som många andra!

Hos oss får du precis så mycket hjälp du behöver

Oavsett om det är en liten bjudning, en större fest, om du bara vill beställa mat eller få hjälp med hela konceptet hjälper vi till. Våra festfixare och eventavdelning bistår med det som behövs och kommer gärna med kreativa idéer för inramningen av festen. Vårt kontaktnät är svårslaget!

Kvalitén är något vi arbetar med varje dag eftersom målet är att ständigt förbättra oss. Vi hoppas att det är därför så många av våra kunder kommer tillbaka till oss. Vi vill att din fest ska bli mer än vad du vågar hoppas på, inte bara genom vår mat utan även genom vår personal och arrangemanget i sin helhet. Vår dörr står alltid öppen, välkommen in!

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*

Vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter: