Låt oss hjälpa till att göra just Er stora dag till den bästa i era liv. Vi har lång erfarenhet av att genomföra alla typer av bröllop, från det mindre traditionella till den stora med just ert favorittema. Vi skapar en helhetslösning efter just era önskemål och hjälper till med all planering som hör denna stora dag till. Vi hjälper till att arrangera er bröllopsmiddag och bröllopsfest i Stockholm.

Ert bröllop i Stockholm

Vid vårt första möte får vi en bild av vad ni ser framför er och sedan arbetar vi utifrån detta. Oavsett om ni enbart är intresserade av vår mat eller en helhetslösning hjälper vi till att planera ett bröllop som kommer vara på allas läppar en lång tid framöver.

Hos oss får ni en personlig kontakt där en av oss blir ansvarig för just ert bröllop. Att hjälpa till med inbjudningskort, bordsplacering och övriga tips och råd ingår självklart, om ni önskar, i vårt arbete.

Catering til ert bröllop från AnnorlundaKolskjulet, 240x160

Festlokal

Då de bra bröllopslokalerna snabbt blir fullbokade börjar vi alltid med att hitta ett datum och en passande bröllopslokal. Vi har ett flertal egna lokaler runt om i Stockholm, lokaler av olika karaktär och storlek. 

För sommarbröllopet kanske ni gillar Kolskjulet? En marin lokal ute på Kastellholmen med möjlighet till middag i tält med en panoramavy över Stockholms inlopp.

Möjligheterna för var just er bröllopsfest ska hållas är många och för oss är ingenting omöjligt. Kanske önskar ni vara hemma hos er eller varför inte ha hela festen i ett tält byggt precis efter era önskemål?

Catering – Bröllopsmeny

När det gäller maten har vi erfarenhet av catering sedan 1969. Vi tummar aldrig på kvalitén och vår kökspersonal lagar alltid mat med kärlek. Vi har komponerat färdiga bröllopsmenyer efter vad vi anser vara extra omtyckta rätter för en bröllopsmiddag. Övriga menyer på vår sida kanske passar er bättre eller har ni själva redan en klar syn på vad ni önskar bjuda på hjälper vi till att realisera detta. För de som önskar specialkost ordnar vi något passande som går ihop med orginalmenyn.

Som nämnt erbjuder vi, om ni önskar, en helhetslösning med lokal, mat, dryck, personal, DJ och underhållning, blomsterarrangemang och allt övrigt du kan tänkta dig. Kontakta oss gärna så snart ni går i bröllopstankar så hjälper vi till att förverkliga Er stora dag. Vi garanterar ett bröllop i Stockholm som blir bättre än ni någonsin vågat drömma om.

 

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*

Vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter: