Slå er ner och avnjut en middag mitt i konstens stad – En boost av smak och intryck!


”ALL-IN MAGIC”
En sittande middag i Magic City avser bokningar för sällskap om minst 50 personer och max 180 personer.

Ni välkomnas till lokalen Magasin 9, Frihamnen kl. 19:00 där ni inledningsvis hänger av er ytterkläderna i garderoben. Sedan väntar de första stegen in i en förtrollande värld. Öppna era sinnen och gör er redo för makalösa intryck – Välkomna in i Magic City!
Med en lekfull välkomstdrink i handen startar ni resan genom denna färgsprakande stad av konst från världsledande konstnärer. Plötsligt dyker det upp ett gäng street dancers som kryddar er upplevelse ytterligare – och runt hörnet springer ni på en magiker som trollbinder bakom skuggan och tonerna av en saxofon…
Efter färg, form och interaktion i utställningens alla hörn får ni chansen att även låta era smaksinnen explodera då vi i utställningens City Square har dukat upp för er middag. Här njuter ni av smaker och texturer i en oändlig variation – street food när den är som bäst! De olika rätterna serveras i form av en bordsbuffé på runda bord à 8 personer.
Mätta och belåtna efter avslutad middag tar ni er vidare till vårt Magic Art Café som nu omvandlas till er underground bar. Vår DJ kickar igång sin repertoar och ni fortsätter kvällen med grym musik och dans – MAGIN fortsätter och minnena byggs på!

I middagspaketet ALL-IN MAGIC ingår:
-Inträde till utställningen MAGIC CITY – THE ART OF THE STREET med gemensam slot-tid
-Garderob
-Välkomstdrink special
-Middag i street food-anda
-Tre enheter vin eller öl (badge med vin/öl kort i ett band runt halsen)
-Betalbar och dansgolv till kl. 01:00, med möjlighet att förlänga till kl. 02:00

Tillval:
-DJ efter avslutad middag
-Steet dancers
-Saxofonist / Sångare
-Magiker

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*