Mingelmiddag i en värld av magiska upplevelser – En riktigt boost för alla sinnen!


”PURE MAGIC DIMENSION”
En mingelkväll i Magic City avser bokningar för sällskap om minst 50 personer och max 300 personer. 

Ni välkomnas till lokalen Magasin 9, Frihamnen kl. 19:00 där ni inledningsvis hänger av er ytterkläderna i garderoben. Sedan väntar de första stegen in i en förtrollande värld. Öppna era sinnen och gör er redo för makalösa intryck – Välkomna in i Magic City!
Med en lekfull välkomstdrink i handen startar ni resan genom denna färgsprakande stad av konst från världsledande konstnärer. Plötsligt dyker det upp ett gäng street dancers som kryddar er upplevelse ytterligare – och runt hörnet springer ni på en magiker som trollbinder bakom skuggan och tonerna av en saxofon…  Sinnena fullkomligt exploderar när ni dessutom kan grabba tag i en härlig munsbit från vår minglande serveringspersonal. De följer er runt hela utställningen med smaker, dofter och texturer i en oändlig variation– street food när den är som bäst!
Mitt i utställningens City Square, dukar vi upp bord och möjligheter att slå sig ner för en stund. Här samlar ni era intryck och tar er sedan vidare i detta landskap av färg, form, interaktion och härliga smakupplevelser. Ni kommer även att möta ett stort lass med sötsaker som avrundar denna kreativa smakresa. I utställningens avslutande del anländer ni i vårt Magic Art Café som nu omvandlas till er underground bar. Vår DJ kickar igång sin repertoar och ni fortsätter kvällen med grym musik och dans – MAGIN fortsätter och minnena byggs på!

I mingelpaketet PURE MAGIC ingår:
-Inträde till utställningen MAGIC CITY – THE ART OF THE STREET med gemensam slot-tid
-Garderob
-Välkomstdrink special
-Minglande middag med street food från våra Pop-ups
-Minglande dessert och kaffe
-Tre enheter alkoholdryck (badge med vin/öl kort i ett band runt halsen)
-Betalbar och dansgolv till kl. 01:00, med möjlighet att förlänga till kl. 02:00

Tillval:
-DJ efter avslutad mingelmiddag
-Street dancers
-Saxofonist / Sångare
-Magiker

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*