Månadens meny

Vi har här komponerat rätter som i första hand är lagade på ekologiska råvaror för säsongen och som passar en affärslunch eller liknande. Maten levereras upplagd i porslinsformar. Enkelt, gott och färdigt att direkt ställa fram till gästerna. Enklare än så kan det inte bli!


  • Januari

    Inkokt röding och romsås på salladsbädd

    Helstekt hjortinnanlår, kantarellsås, potatis- och sellerimos med timjan samt äpple- och grönskasstrimlor

    Chokladtårta med lingongrädde och rostad vit choklad

    335 :-
    Spara som favorit
  • Februari

    Laxteradito med nudel och algsallad samt asiatisk dressing

    Svampfärserad gårdskycklingroulade med rödlöksmarmeladsky och bakat potatismos, toppat med rökt sidfläsk och timjan

    Två sorters ost, dadelconfit med valnötter och rostade brödflarn

    345 :-
    Spara som favorit
  • Mars

    Marinerad pilgrimsmussla med asiatisk gurka, yamyam caviar, krabb- och laxtartar samt sesamflarn.

    Pankostekt gårdskycklingbröst med bakade rödbetor, riven potatiskaka med bacon, lök, timjan och sky.

    Chokladmousse med marinerade hallon

    395 :-
    Spara som favorit
  • April

    Kallrökt lax i skivor med pocherat ägg, örtsås samt sallad med sotat salladslök

    Lammrostbiff med spenat, butternutpytt, soltorkat tomatsky samt brynt vitlök, lök och potatiskaka

    Melonsallad med rostad mandelmassa

    375 :-
    Spara som favorit
  • Maj

    Sotad grön sparris med ramslökscrème och Serranoskinka

    Majskycklingbröst med bakade morötter i kryddlag, krossad färskpotatis och Chevréchrisp

    Miniswiss med Dulcemaräng

    Spara som favorit
  • Juni

    Smörrebrödssymfoni med gravad lax, kallrökt hjortstek och Västerbottenscrème

    Långsambakad fläskkarré från Rocklunda gård med sky på torkade körsbär, stekt spetskål samt potatis- och äppelstomp

    Vispad vit chokladcrème med halloncoulis

    Spara som favorit
  • Augusti

    Rostade betor med fläderdressing, blandad sallad, getostcrème och melonkärnor

    Kalventrecôte, rostad citronsky och potatissallad med rostad vitlök, salvia, rödlök och bacon
    Vegetariskt alternativ: Morotsplättar med sesamfrön och persilja samt potatissallad

    Kall melonsoppa med mynta och mandelbiskvier

    Spara som favorit
  • September

    Krämig, lättrökt rotsellerisoppa, serveras med litet räkspett

    Ugnsbakat gårdskycklingbröst med timjan och vitlök, kantarellsås, hasselnötter, potatisstomp och bakade gulbetor
    Vegetariskt alternativ: Portabello, fylld med vita bönor och mandel, serveras med potatisstomp och bakade gulbetor

    Äppeltiramisù med syrad grädde och kardemummasmulor

    Spara som favorit
  • Oktober

    Lax Tiradito med nudel- och algsallad samt asiatisk dressing

    Fänkålsrimmat ankbröst, rödvinbärssky, jordärtskocka och potatispuré smaksatt med tryffel

    Aprikos- och apelsinsallad med limegrädde och rostade pistagenötter

    Spara som favorit
  • November

    Ankleverterrine på rågbröd med rostade hasselnötter och tomatmarmelad

    Lammrostbiff med rostade rödbetor och picklad lök samt potatisgratäng med chevre och örtsky

    Moccamousse i glas med mandelknäck

    Spara som favorit
  • December

    ”Tre smaker”
    Smaksked med vodkasill, Gubbröra med smörbakat knäcke, Västerbottentarte med sikromsmousse

    Bakad Fläsksida från Rocklunda Gård med apelsinsky, stekt brysselkål, lök och potatis och svartrotsgratäng.

    Saffranspannkaka med björnbärssylt

    Spara som favorit

TÄNK PÅ ATT Du måste beställa minst 10 av en och samma rätt • Moms 12% tillkommer på alla priser • Betalning kontant eller mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*

Vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter: