Månadens meny

Vi har här komponerat rätter som i första hand är lagade på ekologiska råvaror för säsongen och som passar en affärslunch eller liknande. Maten levereras upplagd i porslinsformar. Enkelt, gott och färdigt att direkt ställa fram till gästerna. Enklare än så kan det inte bli!


  • Januari

    Inkokt riven lax och romsås på salladsbädd

    Kalvhögrevsgryta med skogssvamp, rotfrukter, potatis- och sellerimos med timjan

    Chokladtårta med lingongrädde och rostad vit choklad

    335 :-
    Spara som favorit
  • Februari

    Pepparotscheescake toppad med Sikrom och syltad rödlök

    Svampfärserad gårdskyckling med en sky på rödlöksmarmelad och bakat potatismos, smaksatt med rökt sidfläsk och timjan

    Två sorters ost, dadelconfit med valnötter och rostade brödflarn

    345 :-
    Spara som favorit
  • Mars

    Kalventrecote i tunna skivor med rostad sesammajonäs grönsaks och algsallad. 

    Grillad Lax med rostade grönsaker, syrlig dill och fänkålcreme samt potatismos

    Chokladmousse med marinerade hallon

    395 :-
    Spara som favorit
  • April

    Vegetarisk grönsakstartar med bl.a. edamamebönor, kapris, avokado, soltorkade tomater, parmesanost. Serveras med nässel- och prästostcrème

    Lammrostbiff med getostcrisp, rosmarinsky, semitorkade tomater med bakad potatis- och palsternacka.

    Färsk fruktsallad och grädde med hackad rostad mandel

    385 :-
    Spara som favorit
  • Maj

    Tunna skivor rökt lax på salladsbädd med pocherat ägg, grön sparris samt senap- och dillrippel.

    Grillad Majskycklingbröst med ramslökdipp och bakade rödbetor, serveras med potatismos smaksatt med backtimjan

    Liten citoncheescake med rostade cocosflingor

    365 :-
    Spara som favorit
  • Juni

    Smörrebrödssymfoni med gravad lax, kallrökt hjortstek och Västerbottenscrème

    Långsambakad Svensk fläskkarré med sky på torkade körsbär, stekt spetskål, färsk lök samt potatiskaka

    Vispad vit chokladcrème med halloncoulis

    365 :-
    Spara som favorit
  • Augusti

    Rostade betor med fläderdressing, blandad sallad, getostcrème och melonkärnor

    Gårdskycklingbröst, rostad citronsky och potatissallad med rostad vitlök, salvia, rödlök och bacon

    Kall melonsoppa med mynta och mandelbiskvier

    355 :-
    Spara som favorit
  • September

    Ugnsrostade rödbetor med flädervinaigrette, chevrecrème och rostad mandel

    Långbakad svensk fläskytterfilé med senapsstuvad spetskål, grov potatis- och rotfruktspytt samt sky

    Liten äppeltiramisù

    355 :-
    Spara som favorit
  • Oktober

    Oxbringa med äppelsallad och riven pepparrot på rågbröd

    Persiljeglacerad grillad kycklingbröst med krämig kantarell-, lök- och potatistomp samt rödvinssås smaksatt med bacon.

    Assiett med två sorters ost, fikonmarmelad och brödflarn

    365 :-
    Spara som favorit
  • November

    Laxteradito med nudel och algsallad samt asiatisk dressing

    Fänkålsrimmad Ankbröst med rödvinbärssky med jordärtskocka och potatispure smaksatt tryffel.

    Aprikos och apelsinsallad med limegrädde och rostade pistagenötter

    380 :-
    Spara som favorit
  • December

    Sikromstoppad Gubbröra med smörbakat knäckebröd

    Gårdskycklingbröst med äpple och grovsenapsky med stekt brysselkål med tärnat bacon samt rostad potatis

    Saffranspankaka med lingongrädde

    360 :-
    Spara som favorit

TÄNK PÅ ATT Du måste beställa minst 10 av en och samma rätt • Moms 12% tillkommer på alla priser • Betalning kontant eller mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*

Vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter: