Annorlundas Bufféer
Här hittar du Annorlundas fantastiska och välarbetade bufféer. Inspirationen kommer från kök med ursprung från världens alla hörn. Färg, kryddor, textur och uppläggning blir viktiga detaljer för att dina ögon ska bli lika nöjda som din mage med resultatet. Vi levererar ditt val av buffé, färdigupplagd på fat och i skålar, för att du på ett enkelt sätt bara ska kunna njuta av resultatet.
Samtliga bufféer går att få upplagda på tallrik/portionsförpackade.
Säsongsbufféer
-
Vinterbuffé (1 december – 1 mars)
Varmrökt laxfilé med romsås
Helstekt kalventrecote med basilikaolja och Grana Padano-flakes
Grönkålssallad med rostade betor och melonkärnor
Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)
St. Agur med hemkokt äppelchutney
Surdegsbaguette med vispat smör247 :-Spara som favorit -
Vinterbuffé 2 (1 december – 1 mars)
Gubbröra på kavring
Ramslöksbakad lax i bit med fänkålsdressing
Kalkonbröst i skivor med apelsinrippel och rostade pumpakärnor
Saffranskokt matvete med aprikos och valnötter
Kökets potatislåda med skogssvamp och lök
Sotad broccoli med endive och rödkål toppad med krämig apelsindressing
Ugnsrostade betor med fetachrunch
Två svenska gårdsostar och fikon marmelad
Baugette med vispat smörSaffranspannkaka med lingongrädde
380 :-Spara som favorit -
Vår- och sommarbuffé (1 mars – 31 juli)
Bruten kall inkokt lax på salladsbädd med syltad rödlök, kapris samt senaps- och pepparrotssås
Långsamt örtbakat kalkonbröst i tunna skivor med dragon- och apelsinrippel samt krasse
Trädgårdssallad med sotad grön sparris, linser, bönor, rädisor, svarvad zucchini och ärthummus
Tabbouleh på Annorlundas vis med matvete, rostade rotfrukter i tärningar, persilja spenat och citron
Kvibille gräddädelost med aprikosmarmelad
Surdegsbaguette
Färskost med dill och Västerbottensost257 :-Spara som favorit -
Sensommarbuffé (1 augusti-30 september)
Blandad sallad med sommarens legymer och rostad kronärtskocka
Skagenröra med kummin och sikrom
Vår hemlagade lax- och räkpaté, serveras med kall pepparrots- och citroncrème
Rostbiff på kalventrecôte med rostad paprikasås och örtpesto
Krämig potatissallad med säsongens primörer
Västerbottenspaj
Surdegsbaguette och smör257 :-Spara som favorit -
Höstbuffé (1 oktober – 30 november)
Chili- och ingefärskryddad varmrökt laxfilé med citrusmajonnäs
Honungsrostade Gotlandsbetor överströdda med melonkärnor på salladsbädd
Helstekt kalv i tunna skivor, paprikacrème, ruccola och pumpafrön
Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)
St Agur och hemkokt äppelmarmelad
Surdegsbaguette och smör247 :-Spara som favorit
Bufféer
-
Annorlundas lilla italienska buffé
Sallad med bacon, bönor, avokado och Grana Padano
Caesardressing
Italiensk kycklingfilé med tomat och örter
Quiche med ruccola, kronärtskockshjärtan och Taleggio (varm)
Skuren ananas och melon
Lantbröd200 :-Spara som favorit -
Treans buffé
Örtmarinerad kycklingfilé i skivor med flagad Grana Padano
Sallad med kokt potatis, soltorkade tomater, oliver och mixsallat
Marinerad sallad med rostade kronärtskockshjärtan, rödlök, kapris och vinaigrette
Vitlöksyoghurt
Surdegsbaguette och vispat smör158 :-Spara som favorit -
Fyrans buffé
Chilidressad rostbiff i skivor med torkade oliver
Potatissallad salsa verde och mixsallat
Färskostcrème
Levain168 :-Spara som favorit -
Fiskarens buffé
Kall inkokt lax och romsås med finskuren gräslök
Fänkål- och potatissallad med yoghurt
Färskostcrème med citron och dill
Rågsurdegsbröd158 :-Spara som favorit -
Italiensk buffé
Prosciutto crudo
Bresaola, coppa och salami på ruccolabädd med ugnsrostade tomater,
Grana Padano och kapris
Tomat- och kronärtskockssallad med kapris och basilikaolja
Melonsallad med färsk mynta, mozzarella och blandade oliver
Kökets pastasallad med sticklök, rostade grönsaker och ruccola
Kycklingfilé tonnato
Två italienska ostar och fikonmarmelad
Levain310 :-Spara som favorit -
Klassisk buffé
Champagneinkokt lax och romsås med finskuren gräslök
Skagenröra på hela räkor
Helstekt kalventrecôte med tryffelmajonnäs och färska örter
Potatissallad med persilja, dill, krasse och babyspenat
Senaps vinaigrette
Thise grönmögelost (ekologisk), lagrad cheddar och äppelchutney
Surdegsbaguette och vispat smör330 :-Spara som favorit -
Medelhavsbuffé
Chilimarinerade räkor i glas med ärtguacamole
Luftorkad skinka
Lammfärsspett
Aubergineröra med getost och vitlök
Tomatmarinerade bönor och potatis
Grillade grönsaker med olivolja och bärkapris
Marinerad fetaost med rostad paprika och färska örter
Libabröd268 :-Spara som favorit -
Norrländsk buffé
Mandelpotatiskaka med lök, sikrom och crème fraîche
Inkokt röding och hjortroncrème
Rökt renstek och pepparrotsmousse
Paj med skogssvamp, lök och Svecia (varm)
Västerbottensost och blandsallad
Hårt tunnbröd och vispat, brynt smör341 :-Spara som favorit -
Skärgårdsbuffé
Matjessill med gräddfil, ägg, gräs- och rödlök
Stekt inlagd strömming
Rustik sallad med varmrökt lax och senaps- och pepparrotsdressing
Ägghalva med sikromsmousse
Helstekt rostbiff med ramslökscrème
Dillkokt potatis (varm)
Syrade tomater med stick- och rödlök
Brännvinsost och brie
Spisbröd och smör278 :-Spara som favorit -
Sydamerikansk buffé
Fisk- och skaldjursceviche med avokado
Långsambakad chili på högrev (varm)
Carnita på fläsksida (varm)
Guacamole, gräddfil och tomatsalsa
Isbergssallat och rödlök
Mango- och löksalsa
Chimichurricrème med bl. a chili, persilja, oregano och olivolja
Majschips och mjuka tortillas268 :-Spara som favorit -
Gröna buffén
Quinoa med skurna grönsaker, mango och granatäpple
Övernattenbakad tomat med basilikaolja
Rostad aubergine med citron och rapsolja
Ugnsrostade rotsaker
Kronärtskocksröra
Senapsmarinerad blomkål
Grönärts- och kikärtsfalafel med chilimajonäs
Råglevain310 :-Spara som favorit -
Trädgårdsbuffé
Blomkålstabbouleh med mynta, persilja, tomat och lök
Gurksallad med yoghurt och vitlök
Syrad tomatsallad med lök
Medelhavsinspirerad lasagne med rotsaker, linser och Grana Padano (varm)
Lins- och bönsallad med Aivardressing
Kryddig coleslaw med lime och koriander
Libabröd220 :-Spara som favorit -
Streetfood Buffé
Caesarsallad i kopp med krutonger
Sotad lax i gemsallad med koriandersalsa och nacho
Husets chilli på högrev med nachochips, gräddfil, lök och riven cheddar
Miniburgare på högrev, stekt lök och rökt majonnäs
Quesadilla med tomat, lök, ost och oregano
Rostad sellerikub med sesamdressing i gemsallad270 :-Spara som favorit