Bröllop/Fest

Vi vågar lova att Kolskjulet är en av Stockholms bästa lokaler för bröllop och övriga fester. Den ljusa och öppna lokalen med privat kaj och en svårslagen utsikt har varit en bidragande faktor till svårslagna minnen som skapats där under åren. I Kolskjulet finns det mängder med möjligheter att anpassa utseende och känsla efter dina behov och önskemål.

 

 

 

 

 

 

Mottagning/Familjehögtid

Kolskjulet lämpar sig utmärkt för alla typer av mottagningar och familjehögtider. Det är en trevlig lokal i hjärtat av Stockholm med möjlighet att utnyttja kajen utanför samt att anpassa lokalen för mindre och större sällskap. I lokalen finns det tillgång till projektor, mikrofoner, högtalare m.m. vilket med fördel kan användas för eventuella bildspel, filmer och presentationer.

Julmiddag/Julfest

Festlokalen Kolskjulet är en högst aktuell lokal för julfester och julmiddagar. Det är en naturnära lokal mitt i stan och med vinter utanför är det svårt att inte känna av julen. Då lokalen är mycket flexibel med en vit bas att utgå ifrån är det enkelt att skapa den känsla ni är ute efter – oavsett om det är en traditionell julkänsla med tomtar, slädar och yrande snö eller en mer modern och avskalad känsla där julen enbart gör sig påmind i de små detaljerna. Med årets juletider erbjuder vi möjligheten att uppleva tre olika koncept. Väljer ni Annorlundas klassiska julbuffé, en trerättersmiddag eller fondue-afton?

I Kolskjulet har vi ordnat både bruncher, luncher, middagar och fester med jultema och ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer info.

Företagsevent/Konferens

Om ni söker en inspirerande lokal i centrala Stockholm så är festlokalen Kolskjulet ett optimalt alternativ. Det är en öppen, ljus och naturnära lokal utrustad med den teknik som krävs för kundmöten, workshops, konferenser och övriga presentationer.

Kolskjulet är en mycket centralt belägen lokal i hjärtat av Stockholm och här finns möjligheter för såväl mindre som större sällskap att skapa inspirerande möten. En av de främsta fördelarna är att ni, kollegorna och/eller kunderna inte behöver ta er långt från stadskärnan för att finna inspirerande lugn som främjar kreativitet och gemytliga sammankomster. Det är en perfekt lokal för sociala sammankomster som kickoffer, men även företagsfester och middagar eller innoverande möten och workshops. Genom samarbeten kan vi även erbjuda flertalet spännande aktiviteter för ett lyckat event!

Lokalen är utrustad med en grundläggande teknisk utrustning som projektor, mikrofon, högtalare och wifi. Utöver dessa ser vi till att ordna den exakta teknik som efterfrågas.

Kolskjulet – Aktivitetstips>>

Kolskjulet passar bra för alla typer av fester och tillfällen, sittande tillställning eller enbart mingel upp till 150 gäster. Flottans gamla kolskjul är i dag en festlokal med personlig karaktär och verklig skärgårdsanda som lämpar sig för såväl privata event som företagsevent. Vi har genom åren arrangerat många bröllop samt övriga middagar och fester i Kolskjulet, men även många konferenser; lunchkonferens och middagskonferens!

Kolskjulet är med andra ord en magnifik festvåning med utsikt över Djurgården, Beckholmen & Stockholms hamninlopp. Kolskjulet ligger 10 meter från vattnet på udden Kastellholmen med promenadavstånd från centrala Stockholm och möjligheter att förtöja båten precis utanför ingången!

  • Gäster mingel: 150 st
  • Gäster sittning: 20 – 150 st
  • Egen dryck: Ja
  • Adress: Örlogsvägen 11
  • Postnummer: 11149
  • Stad: Stockholm

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*