Bröllop/Fest

Valvet är en lokal i hjärtat av Stockholm med 1700-tals tegelvalv och en mysigt ombonad känsla som är svårslagen. Och det är just den ombonade känslan som gör att vi rekommenderar denna festlokal för vinterbröllopet och övriga fester under de mörkare månaderna av året. Med brinnande facklor utanför ingången och med Stockholms inlopp som utsikt kan detta kanske vara ett alternativ för er?

Mottagning/Familjehögtid

Valvet är en trevlig lokal för såväl barndom och studentmottagningar som begravningsmottagningar. Lokalen har en ombonad och personlig känsla som lämpar sig för sällskap av olika storlek.

Julmiddag/Julfest

Valvet är den perfekta lokalen för julmiddagen och julfesten. Det finns få lokaler med samma karaktär och samma förutsättningar för att skapa en genuin julkänsla. Med årets juletider erbjuder vi möjligheten att uppleva tre olika koncept. Väljer ni Annorlundas klassiska julbuffé, en trerättersmiddag eller fondue-afton?

 

Företagsevent/Konferens

Valvet är en passande lokal för inspirerande möten med kollegor och kunder. För större sällskap kan hela lokalen utnyttjas och med de karaktäristiska tegelvalven kan vi skapa naturliga uppdelningar för mindre grupper.

 

Valvet är en personlig och genuin festlokal med ett perfekt läge mitt i Stockholm. Lokalens inramande 1700-tals valv skapar en vacker interiör. Tegelvalven skapar en naturlig uppdelning av lokalen, vilket är varför valvets festlokal  lämpar sig lika bra för stora som små sällskap. Privat födelsedagsfest, middag, eller bröllop är bara några av de event som denna festlokal är perfekt för! För företaget är den istället utmärkt för firmafest eller konferens. Nu är en lunchkonferens väldigt omtyckt och varför inte hålla till vid vattnet på Skeppsholmen?

I lokalhyran, som är momsfri, ingår bord, stolar samt städning. Vi på Annorlunda Catering ansvarar för mat, personal och hyrgods. Vill ni även ha hjälp med dekor, musik, etc fixar vi givetvis även det! Vi kan även hjälpa till med konferensteknik efter behov till bra priser.

  • Gäster mingel: 250 st
  • Gäster sittning: 30 – 175 st
  • Egen dryck: Ja

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*