Kolskjulet - Festlokal Stockholm

Spara som favorit

Festlokalen Kolskjulet i hjärtat av Stockholm – Kastellholmen

Kolskjulet passar bra för alla typer av fester och tillfällen, sittande tillställning eller enbart mingel upp till 150 gäster. Flottans gamla kolskjul är i dag en festlokal med personlig karaktär och verklig skärgårdsanda som lämpar sig för såväl privata event som företagsevent. Vi har genom åren arrangerat många bröllop samt övriga middagar och fester i Kolskjulet, men även många konferenser; lunchkonferens och middagskonferens!

Genuin skärgårdsmiljö mitt i stan med en panoramavy över Stockholms inlopp

Kolskjulet är en magnifik festvåning med utsikt över Djurgården, Beckholmen & Stockholms hamninlopp. Kolskjulet ligger 10 meter från vattnet på udden Kastellholmen med promenadavstånd från centrala Stockholm och möjligheter att förtöja båten precis utanför ingången!

En tillställning i Kolskjulet

Gästerna anländer och fördrinken serveras. Om vädret tillåter står fördrinken uppdukat på den privata kajen med svårslagen utsikt. Efter inledande mingel och när samtliga gäster har anlänt är det dags att hitta sin placering. Kolskjulets största sal är uppdukad med vita linnedukar, levande ljus och blomsterarrangemang i enlighet med den känsla ni önskar förmedla för kvällen. Den marina känslan genomsyrar lokalen och dess historia bidrar till en svårslagen atmosfär. När gästerna har slagit sig ner serveras vinet och förrätten kommer tätt därefter. Förrätt, varmrätt och dessert avnjuts, tal höjer stämningen ytterligare och efter middagen öppnar baren! Lokalen omvandlas till ett dansgolv och musik efter ert tycke och smak strömmar yt ur högtalarna. Kl. 01.00, med möjlighet till förlängning till 02.00 stänger baren och musiken tystnar medan gästerna minglar hemåt efter en minnesvärd kväll på Kolskjulet festlokal.

  • Gäster mingel: 150 st
  • Gäster sittning: 20 - 150 st
  • Egen dryck: Ja
Gör en förfrågan

Alla våra festlokaler!

TÄNK PÅ ATT Vara ute i god tid • En förutsättning för att hyra lokal är att du beställer vår mat, etc • Betalning kontant eller mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*