Ta chansen att anordna en heldag med kollegorna där vi tar fram en komplett lösning med måltider och aktivitet till er konferens eller ert företagsevent. Våra samarbeten med Öppet Hav och Out gör det möjligt att skapa en lättsam stämning, en aktiv paus och framförallt ett stärkande samarbete inom gruppen. Till det, mingel och middag i en magisk miljö mitt i naturen – mitt i city.

En aktivitetsdag med Annorlunda skräddarsys helt och hållet. Vi ber er därför att kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag på upplägg samt prisbild för just er.

 CODE BREAK  

Energifyllt från första minuten. 30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och lås upp kniviga uppdrag. Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt!

Tidsåtgång: 45 min

Minimum: 40 personer

 RIB FARTUPPLEVELSE  

Det går inte att undvika den äventyrliga, pirrande känslan som infinner sig när man lämnar kaj. En stad som är uppbyggd på öar ses bäst från vattnet. Denna tur startar och avslutas i city.

Tidsåtgång: 1 timme

Max 12 pers/RIB

 THE CHALLENGE  

Ni delas in i lag som förses med en surfplatta som blir lagets verktyg. The Challenge är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och går ut på att lösa uppdrag med stor variation.

Tidsåtgång: 1,5 timme

Minimum: 40 personer

ISSKULPTERING

Ni delas in i grupper där varje grupp har ett isblock och verktyg för att skulptera med. Under aktiviteten hjälper instruktörerna till med råd och tips för att ni skall få det bästa ut av ert block.

Tidsåtgång: 1 timme

POSITION OKÄND  

Position Okänd är en lagtävling som går ut på att hitta så många kontroller som möjligt på begränsad tid. Varje lag utser en lagkapten som, med hjälp av karta, fotografier och en komradio, guidar laget till olika platser.

Tidsåtgång: 1 timme

Minimum: 40 personer

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*